!!!EmRe'mE!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!EmRe'mE!!!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

EMRE'Yİ ANLATTILAR

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

hayvanlar alemindeki eşim : 7
ruh hali : 19
Rep Gücü : 531
Nerden Nerden : konya

EMRE'Yİ ANLATTILAR Empty
MesajKonu: EMRE'Yİ ANLATTILAR   EMRE'Yİ ANLATTILAR Icon_minitimeC.tesi Ekim 18, 2008 3:19 pm

HOCASI FATİH TERİM:
'Okan yüzünden kadro dışı' "Bir sabah Florya'da idmanımız var. O zaman asker olan Okan, Emre'nin manevi ağabeyi. O ne derse Emre onu yapıyor, sözünden dışarı çıkmıyor. İkisi birden idmana geç kaldı. Önce Emre geldi. "Nerdesin?" diye sordum. "Hocam, kusura bakma" dedi. Azarı işitti. 2 dakika sonra Okan geldi, o da benzer şeyler söyledi. Ama beraber olduklarını gizlediler. Araştırdım, meğer Okan o gün birliğinden izin alacakmış. Emre de Okan'ı almaya gitmiş. Komutanlar izin faslını uzatınca, Emre de onu beklemiş. Okan'a kızarım diye, bunu bana anlatmadı. Aralarındaki dayanışma hoşuma gitti. Ama yine de Emre'yi kadro dışı bıraktım." Leeds'te kalkanımız oldu "Emre'nin UEFA şampiyonluğunu almamızda büyük rolü var. Kırmızı kart gördüğü deplasmandaki Leeds maçını da unutamam. Orada katledilebilirdik. Seyirci azgın boğa gibiydi. Biz öne geçmiştik, Leeds 10 kişi kalmıştı. O sırada Emre gitti Leeds'li bir futbolcuya çift daldı. Belki dokunmadı, ama hakem bizden birini atmaya hazırdı. Ben de sahadan çıkarken, Emre'yi itekledim. Bu hareketim çok eleştirildi ama orada "Hakem haklı, seyirci haklı, sen haksızsın" diyerek onu deşifre ettim. Üzüldü ama o maçta bizim kalkanımız oldu."

G.SARAY ESKİ MENAJERİ CÜNEYT TANMAN:
'Hagi'den bile tembeldi...' "Emre'yi Galatasaray PAF takımında seyrettim. Hagi'den bile tembeldi. Hiç koşmazdı, top ayağına geldiği zaman oynardı. Ama Terim'le birlikte inanılmaz bir aşama kaydetti. Önce sadece takımı için oynamayı öğrendi. En ufak hatasında Terim onu kadrodışı bıraktı veya yedek tuttu. Saha dışındaki hareketlerini de kontrol altına aldı. Bütün bunlar Emre'nin futboluna olumlu şekilde yansıdı. Avrupa tecrübesi de kazanınca ortaya 'kusursuz bir yıldız' çıktı."
ÖRNEK ALDIĞI YILDIZ GEORGE HAGI:
'Artık komple futbolcu' "Ben Galatasaray'a geldiğimde Fenerbahçe'den Oğuz ayrılmıştı. O çok önemli bir oyun kurucuydu. Yerinin doldurulabileceğini sanmıyordum. Ama gördüm ki, Emre onun boşluğunu doldurabilecek yetenekte bir oyuncuydu. Avantajı benimle birlikte idman yapmasıydı. Futbolu seviyor ve çok istekli. Ama vuruş tekniği konusunda onu uyardım. Hatta özel olarak çalıştırdım. Artık Emre komple bir yıldız."
https://emrebelozoglufan.yetkinforum.com

EMRE'Yİ ANLATTILAR
1 sayfadaki 1 sayfası