!!!EmRe'mE!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!EmRe'mE!!!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

FENER 9 MİLYAR VERDİ

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

hayvanlar alemindeki eşim : 7
ruh hali : 19
Rep Gücü : 531
Nerden Nerden : konya

FENER 9 MİLYAR VERDİ Empty
MesajKonu: FENER 9 MİLYAR VERDİ   FENER 9 MİLYAR VERDİ Icon_minitimeC.tesi Ekim 18, 2008 3:20 pm

FENER 9 MİLYAR VERDİ
Bu transfer için Selim Soydan görevlendirir. Soydan kısa bir araştırmadan sonra, Emre'nin babasının eski Fenerbahçeli yönetici Ali Dinçkök'ün fabrikasında çalıştığını öğrenir. Hemen fabrikaya gidip Mehmet Bey'i ikna etmeye çalışır ama babası "Zeytinburnu'nun başkanı Süleyman Karabel'le konuşun" der. Fenerbahçe ile Zeytinburnu masaya oturur. Karabel, "Galatasaray 4.5 milyar verdi. Siz ne veriyorsunuz?" diye sorar. Cevap "Bizden iki katı" olur. Karabel, bu teklife bayılır ve el sıkışılır. Bu sırada Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in aklına bir 'cinlik' gelir. Yönetmelikte "18 yaşından küçük futbolcular anne ve babası izin verdiği takdirde, federasyon harcı ödenip transfer gerçekleştirebilir" diye bir madde vardır. GS, Emre'nin ailesini ikna eder, federasyona 300 milyon yatırılır ve FB'nin transferi, Zeytinburnu'na hiç para vermeden yapılır. Karabel, bir anda çılgına döner. Emre ve ailesi ise Karabel'den kaçar. Karabel, "Emre elimi öpmek için bir gün yanıma geldi. Ona, 'Sen bize büyük yanlış yaptın. Oysa ben sana zamanında harçlık bile vermiştim. Bir daha buraya gelme' dedim. Hala Emre'ye kırgınım" dedi
https://emrebelozoglufan.yetkinforum.com
bahar
bahar

Rep Gücü : 39
Nerden Nerden : belcika

FENER 9 MİLYAR VERDİ Empty
MesajKonu: Geri: FENER 9 MİLYAR VERDİ   FENER 9 MİLYAR VERDİ Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 12:44 pm

iyiki fenere gelmiss Laughing Laughing Laughing

FENER 9 MİLYAR VERDİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gökhan Ünal Fener'e