!!!EmRe'mE!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!EmRe'mE!!!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

emre belözoğlu'ndan açıklama

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

hayvanlar alemindeki eşim : 7
ruh hali : 19
Rep Gücü : 531
Nerden Nerden : konya

emre belözoğlu'ndan açıklama Empty
MesajKonu: emre belözoğlu'ndan açıklama   emre belözoğlu'ndan açıklama Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 1:58 pm

Oyuncumuz Emre Belözoğlu bazı internet sitelerinde kendi ifadeleriymiş gibi yayınlanan haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sanal ortamda kendi ağzından bazı gerçek dışı ifadelerin kullanıldığını söyleyen Emre Belözoğlu; "Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Yaklaşık 3-4 senedir internetle aram çok iyi değil. Güncel sitelerin hiç birine ne ben ne eşim ne de ailemden bir başkası üye değil. Eğer bu tür açıklamalar yapacaksam bu tarz siteleri kullanmayacağımı beni tanıyan insanlar bilirler. Tabi ki üzüntü verici şeyler bunlar. Belki bana hayranlık duyan birisi de oraya benim adımla üye olmuş olabilir. Bugün ilk defa baktım o sitelere. Hem benim hem de eşim adına bir sürü üyelik yapılmış, bir sürü açıklamalar yapılmış. Fakat bugün ilk defa böyle bir olay karşımıza çıktığı için kontrol etme şansımız oldu. Bir kaç hukukçu arkadaşımla da görüştüm. Nasıl bir süreç olur. Bununla ilgili henüz tam bir bilgim yok ama tekrar yinelemek ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum ki; güncel hiç bir siteye üyeliğim yoktur, dolayısıyla eşiminde herhangi bir üyeliği yoktur. Bizim ağzımızdan yapılan bu tür söylemler tamamen yalandır. Tekrar herkesle bunu paylaşmak istiyorum. Çok kötü benim söylemediğim, benim konuşmadığım şekilde hatta benim üyeliğimin olmadığı bir yerde benim adıma üyelik açılıp benim ağzımdan çeşitli söylemlerin olması çok rahatsız edici bir durum. Herkes beni kendisi yerine koyarsa anlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle herkesten saygı bekliyorum. Hiç bir yere hiç bir güncel siteye üyeliğim yoktur. Dolayısıyla eşiminde yoktur.'' dedi.
https://emrebelozoglufan.yetkinforum.com

emre belözoğlu'ndan açıklama
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emre dinlendirilecek
» Emre ÖSS'ye Giriyor
» En Avrupalı’sı Emre
» Emre Belözoğlu
» Emre’den son nokta!