!!!EmRe'mE!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!EmRe'mE!!!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Daum bombayı görmüyor"

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

hayvanlar alemindeki eşim : 7
ruh hali : 19
Rep Gücü : 531
Nerden Nerden : konya

Daum bombayı görmüyor" Empty
MesajKonu: Daum bombayı görmüyor"   Daum bombayı görmüyor" Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 1:20 pm

Daum kanatlara takviye istiyormuş. Ama sorun stoperde; Bilica-Lugano pimi çekilmiş bomba! Başkana, "Hoca, defansın göbeğine nokta atış yapmalı" dedim.

-Kazım'da geri vites yok! Bence de Fenerbahçe, bu konuda doğruyu yapıyor. Kazım'a yüz verilse, diğerleri astarını ister!..

-Fenerbahçe yerli golcü arıyor. Ancak Sercan Yıldırım değil! Bu golcü için Bursa'yla Galatasaray anlaşabilir ama sorun taksitlerde!..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, çok doğru bir strateji izliyor. Yıldırım ve yönetim kurulundaki arkadaşları bu devre arasında kesinlikle hatasız bir yoldan gittiler. Colin Kazım'a taviz verilmemesi, takımdaki diğer oyuncuların ibret almaları bakımından müthiş sağlıklı bir hareket.

Semih Şentürk'e gelince, başkanla konuştum, bana hukuki anlamda doğru yapıldığını söyledi. Semih Şentürk'ün sözleşmesinde, ilk yıl şu kadar, ikinci yıl şu kadar, üçüncü yıl sözleşme uzatılırsa şu kadar alır diye maddeler var. Fenerbahçe bunları uygulamış. Yani ortada kulüp adına yanlış veya etik dışı bir hareket söz konusu değil..

Başkanın gözü transferde kanatlarda. Cihristoph Daum, her iki kanata da takviye istiyor. Ama benim sezon başından beri inandığım bir husus var. Fenerbahçe'nin derdi öncelikle stoperlerde! Bir dost olarak kendisine de şu tavsiyede bulundum; "Sayın başkan, Daum'a söyle, kanatları bıraksın! Lugano-Bilica ikilisi pimi çekilmiş bomba gibi! Önce oraya çok doğru bir tercihle nokta atışı yapsın"

Ancak Başkan, bu işlerin son kararını Daum'un verdiğini ve ona güvendiğini söyledi.

Bu arada Fenerbahçe'den bir bilgi daha.. Sarı-lacivertliler yerli bir forvet arıyor. Ama bu kesinlikle Sercan değil!
https://emrebelozoglufan.yetkinforum.com

Daum bombayı görmüyor"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Daum: "Sadece bir yol kapandı"
» "Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara
» "Emre böyle güzel"